AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, barış için adım atacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bulaşıklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında çamaşır bulaşık yıkamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun bulaşığını yıkamak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak hem rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının evinde bulaşık yıkadığını görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka evde bulaşık yıkamak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulaşık tencere yıkamak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bulaşığını yıkadığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında bulaşık bardak yıkamak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir