AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında düğünde bulaşık yıkamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün bulaşığı yıkamak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulaşık yıkamak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında komşuda bulaşık yıkamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşır bulaşık yıkamak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinde bulaşık yıkamak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde bulaşık yıkamak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir