AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık dereye görmek

Kahve falında bulanık dereye görmek

Kahve falında bulanık dereye görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, başka alanlara yöneleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Kahve falında bulanık dereye gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Kahve falında bulanık dereye düşmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında dereyi bulanık görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, verimli olacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık dereden geçmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında bulanık dere görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında bulanık derede yüzmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yeni bir semte taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında derede bulanık su görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık dereye görmek işlerini düzene sokacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir