AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık dere görmek

Kahve falında bulanık dere görmek

Kahve falında bulanık dere görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık dere gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında bulanık dereye görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık dereye düşmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında bulanık derede yüzmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında dereyi bulanık görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında bulanık dereden geçmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede bulanık su görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında bulanık dere görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir