AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık dereye düşmek

Kahve falında bulanık dereye düşmek

Kahve falında bulanık dereye düşmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, önemli bir makama terfi alacağına, saadete ereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında bulanık dereye düşmek gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bulanık dereye düşmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık dereden geçmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık dere görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede bulanık su görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık derede yüzmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık dereye görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dereyi bulanık görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir