Kahve falında dere üzerinde köprü görmek

Kahve falında dere üzerinde köprü görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, icat yapacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında dere üzerinde köprü gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Kahve falında dere ve köprü görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında dere üzerinde köprü görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına alamet eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek para ve makam sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bitmemiş köprü görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde köprü görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde köprü görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında köprücük kemiği görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir