AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprücük kemiği görmek

Kahve falında köprücük kemiği görmek

Kahve falında köprücük kemiği görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında köprücük kemiği gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Kahve falında köprücük kemiği görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kemiklerinin kırıldığını görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına inanılır.

Kahve falında kemikten et sıyırmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kemik sıyırmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et ve kemik görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kan ve kemik görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kediye kemik vermek işini layığı ile yerine getireceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir