AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmemiş köprü görmek

Kahve falında bitmemiş köprü görmek

Kahve falında bitmemiş köprü görmek şifa ve moral bulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitmemiş köprü gördüyseniz:

  • Bir an önce harekete geçmelisiniz, zamanlama çok önemli olabilir.

Kahve falında bitmemiş köprü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden denize bakmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına işarettir.

Kahve falında dere ve köprü görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, tamamen içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında köprüden yürümek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde köprü görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprü ve nehir görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında köprünün üzerinde namaz kılmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir