AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere taştığını görmek

Kahve falında dere taştığını görmek

Kahve falında dere taştığını görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına tabir olunur.

Kahve falında dere taştığını gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Kahve falında dereden taş toplamak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşmış dere görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sorunların gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede taş görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereye taş atmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında derenin taştığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine inanılır.

Kahve falında dere taştığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dere taşı görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı dere görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir