AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere ve su görmek

Kahve falında dere ve su görmek

Kahve falında dere ve su görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşının dineceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Kahve falında dere ve su gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Kahve falında dereden su aktığını görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, çok iyi giden işlerin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine yorulur.

Kahve falında dere ve su görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında dereden akan su görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında derede berrak su görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında çok su akan dere görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede akan su görmek eşlerin ayrılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dereden su almak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir