AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dere görmek

Kahve falında yeşil dere görmek

Kahve falında yeşil dere görmek makbul olan mallar edineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dere gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında yeşillik ve dere görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dere görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkli dere görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil akan dere görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dere ve yeşillik görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillik dere görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok akan dere görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir