AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup saklanmak

Kahve falında korkup saklanmak

Kahve falında korkup saklanmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bol nimete kavuşulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında korkup saklanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Kahve falında korkudan saklanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında korkup saklanmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden korkup saklanmak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup eve saklanmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında korkup kaçmak saklanmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize saklanmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sağlığının bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaştan saklanmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisten saklandığını görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir