AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini saklanmak

Kahve falında kendini saklanmak

Kahve falında kendini saklanmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini saklanmak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında eve saklanmak saygının ve iletişimin bozulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında ayıdan saklanmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında korkmak kaçmak saklanmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden saklanmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında polisten saklandığını görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalettir.

Kahve falında duvar arkasına saklanmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saklandığını görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masanın altına saklanmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir