AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamdan saklanmak

Kahve falında bir adamdan saklanmak

Kahve falında bir adamdan saklanmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, stresten uzaklaşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kısmetinin artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamdan saklanmak gördüyseniz:

  • Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var.

Kahve falında bir adamdan saklanmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamdan saklanmak bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta saklanmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birilerinden kaçmak saklanmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye saklanmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında korkup saklanmak işlerinde atılıma geçeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa saklanmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir