AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem görüp kaçmak

Kahve falında deprem görüp kaçmak

Kahve falında deprem görüp kaçmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yüzünün hep güleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında deprem görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Kahve falında deprem görüp kaçmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem görüp ağlamak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan görüp kaçmak mekân değiştireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek görüp kaçmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah görüp kaçmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı görüp kaçmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında deprem olması ve kaçmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir