AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar görüp ağlamak

Kahve falında mezar görüp ağlamak

Kahve falında mezar görüp ağlamak kısa süre içinde işten çıkılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulur.

Kahve falında mezar görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Kahve falında mezar görüp ağlamak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, yollarını ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemin öldüğünü görüp ağlamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi görüp ağlamak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini görüp ağlamak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini görüp ağlamak galibiyetlerinin de çoğalacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini görüp ağlamak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir