AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem çatlakları görmek

Kahve falında deprem çatlakları görmek

Kahve falında deprem çatlakları görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem çatlakları gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında deprem çatlakları görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem çatlağı görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında çatlak ayak görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak duvar görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak karpuz görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak toprak görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına delalettir.

Kahve falında çatlak cam tabak görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında doğum çatlağı görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir