AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak ayak görmek

Kahve falında çatlak ayak görmek

Kahve falında çatlak ayak görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, kasasının daha çok para dolacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret eder.

Kahve falında çatlak ayak gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak ayak görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak fincan görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine inanılır.

Kahve falında çatlak bacak görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında duvar çatlağı görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işarettir.

Kahve falında çatlak topuk görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binada çatlak görmek insanlarla arasının iyi olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında çatlak el görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir