AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem çatlağı görmek

Kahve falında deprem çatlağı görmek

Kahve falında deprem çatlağı görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında deprem çatlağı gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında deprem çatlakları görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem çatlağı görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda çatlak görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak dudak görmek işinin başına geçeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak bacak görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında karın çatlağı görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sonunda mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında çatlak yol görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir