AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak karpuz görmek

Kahve falında çatlak karpuz görmek

Kahve falında çatlak karpuz görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak karpuz gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında çatlak karpuz görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak cam görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet eder.

Kahve falında göbekte çatlak görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, darda kalacağına yorulur.

Kahve falında bacakta çatlak görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kararlarına saygı duyulacağına alamet eder.

Kahve falında karnında çatlak görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak el görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evde çatlaklar görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşam standartlarının artacağına inanılır.

Kahve falında yerde çatlak görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir