AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak cam tabak görmek

Kahve falında çatlak cam tabak görmek

Kahve falında çatlak cam tabak görmek karşılığını bulacağına, keyfe kavuşacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatlak cam tabak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında çatlak cam tabak görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Kahve falında cam çatlağı görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında çatlak cam görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde çatlaklar görmek yeni bir yol çizileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında evde çatlak görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarları çatlak ev görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak yer görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir