AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak dudak görmek

Kahve falında çatlak dudak görmek

Kahve falında çatlak dudak görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatlak dudak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında çatlak dudak görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çatlak alyans görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında binada çatlak görmek kalbini tekrar hayata açacağına, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda çatlaklar görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, hayata karşı cesaretleneceğine delalettir.

Kahve falında çatlak fincan görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işarettir.

Kahve falında karnında çatlak görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarında çatlak görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir