AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatlak bacak görmek

Kahve falında çatlak bacak görmek

Kahve falında çatlak bacak görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatlak bacak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında çatlak bacak görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında bacakta çatlak görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatlak çay bardağı görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çatlak anahtar görmek bol nimete kavuşulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında çatlak yumurta vermek mesleğine dört elle sarılacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar çatlağı görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda çatlak görmek mutlulukların yarım kalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarını çatlak görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir