AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda çatlak görmek

Kahve falında vücudunda çatlak görmek

Kahve falında vücudunda çatlak görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda çatlak gördüyseniz:

  • Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında vücudunda çatlak görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, en yukarılara çıkacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta çatlak görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda çatlaklar görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücut çatlağı görmek zorlukların geride kalacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında çatlak ayak topuğu görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde çatlak görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında çatlak cam görmek bereketin ve verimin geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatlak balkon görmek hoşluk içinde olacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir