AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın çatlağı görmek

Kahve falında karın çatlağı görmek

Kahve falında karın çatlağı görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında karın çatlağı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında karın çatlağı görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulur.

Kahve falında çatlak cam bardak görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çatlak alyans görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında çatlak cam tabak görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanı çatlak görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında çatlak yer görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında çatlak bardak görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yer çatlağı görmek durgunlaşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir