AnaSayfa / Genel / Kahve falında angut kuşu görmek

Kahve falında angut kuşu görmek

Kahve falında angut kuşu görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, güçten ve takatten düşeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Kahve falında angut kuşu gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında angut kuşu görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalet eder.

Kahve falında angut görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuşların saldırdığını görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Kahve falında renkli kuşu görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek hayırlı kararlar verileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kuşu görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir