AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kuşu görmek

Kahve falında mavi kuşu görmek

Kahve falında mavi kuşu görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, koltuğunun da yükseleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kuşu gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak eşlerin boşanacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir