AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşların saldırdığını görmek

Kahve falında kuşların saldırdığını görmek

Kahve falında kuşların saldırdığını görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşların saldırdığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Kahve falında kuşların saldırdığını görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kartalın saldırdığını görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine köpek saldırdığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında kurt saldırmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, iyileşme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saldırmak görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin saldırdığını görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun saldırdığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğanın birine saldırdığını görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, girdiği işleri kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir