AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kuşu görmek

Kahve falında renkli kuşu görmek

Kahve falında renkli kuşu görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, düşmanını alt edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kuşu gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında renkli kuşlar yakalamak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek üzüntülerinin biteceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk muhabbet kuşu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel renkli kuşlar görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk muhabbet kuşu görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz renkli muhabbet kuşu görmek elinin kolunun bağlanacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir