AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın yanından geçmek

Kahve falında yılanın yanından geçmek

Kahve falında yılanın yanından geçmek her zaman evlatlarına destek olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Kahve falında yılanın yanından geçmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında suyun yanından geçmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında denizin yanından geçmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin yanından geçmek ferah bir döneme girileceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın yanından geçmek talihinizin artacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yanından geçmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir