AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, onu yalnız bırakmayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet eder.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kafasının rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında köprü üstünden geçmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir