AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kafasının karışacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yenilenme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek yeni şeyler keşfedeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir araba satın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek başarının garantileneceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir