AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok sağlıklı olunacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, gözyaşının kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek birçok yeni fikir edinileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi düğününde yağmur yağdığını görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir