AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek iyiliğe ve güzelliğe, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yağmur yağdığını görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa yağmur yağdığını görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir