AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek bunun farkına varacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin üstüne kar yağdığını görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, zafer elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kar yağmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize kar yağdığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek aşık olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir