AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde oturmak

Kahve falında denizin üstünde oturmak

Kahve falında denizin üstünde oturmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, ilerleyeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında denizin üstünde oturmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde oturmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulur.

Kahve falında kar üstünde oturmak borçların hafifleyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında taşın üstünde oturmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kumun üstünde oturmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünde oturmak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işaret eder.

Kahve falında masa üstünde oturmak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir