AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun üstünde oturmak

Kahve falında kumun üstünde oturmak

Kahve falında kumun üstünde oturmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, işlerindeki karın artacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında kumun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Kahve falında kumun üstünde oturmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalettir.

Kahve falında kum üstünde oturmak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumda oturmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında kum üzerinde oturmak yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde kum görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine tabir olunur.

Kahve falında kumun üstünde yatmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kumun üstünde kaymak büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumun üstünde yürümek o işten ekmek yiyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir