AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahin pekmez görmek

Kahve falında tahin pekmez görmek

Kahve falında tahin pekmez görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine inanılır.

Kahve falında tahin pekmez gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Kahve falında tahin pekmez yediğini görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pekmez tahin görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahin pekmez görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahinli pekmez yemek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet eder.

Kahve falında tahinli helva yemek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahin helvası yediğini görmek yağmur yağmamasına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tahinli çörek yemek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahinli pide yemek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir