AnaSayfa / Genel / Kahve falında andız ağacı görmek

Kahve falında andız ağacı görmek

Kahve falında andız ağacı görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kötü noktalara geleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında andız ağacı gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Kahve falında andız ağacı görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında andız pekmezi görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, borçları varsa ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek ağaçlar görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yürüyen ağaç görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında birinin ağaca çıktığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçta fare görmek helal rızık yiyeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir