AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde halı görmek

Kahve falında denizin üstünde halı görmek

Kahve falında denizin üstünde halı görmek iyiliğe kavuşacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, karlı işler yapacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, saygınlık kazanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde halı gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında denizin üstünde halı görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında halı üstünde yürümek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet eder.

Kahve falında halının üstünde uçmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Kahve falında halı üstünde oturmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halının üstünde karınca görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında halının üstünde oturmak kime gideceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında halının üstünde yürümek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı üstünde karınca görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir