AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı üstünde karınca görmek

Kahve falında halı üstünde karınca görmek

Kahve falında halı üstünde karınca görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, şerefe ve izzete, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halı üstünde karınca gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Kahve falında halı üstünde karınca görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına inanılır.

Kahve falında halının üstünde karınca görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halının altında karınca görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında halı üzerinde karınca görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Kahve falında karıncaları üstünde görmek hem işinde başarılı olacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işarettir.

Kahve falında elinin üstünde karınca görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında karıncanın üstünde gezdiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karınca üstünde görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir