AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üstünde uçmak

Kahve falında halının üstünde uçmak

Kahve falında halının üstünde uçmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, işlerinin karışacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında halının üstünde uçmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan halıda uçmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında halıda uçmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halıyla uçmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında halının üzerinde uçmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında caminin üstünde uçmak programların ve projelerin tutmayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde uçmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde uçmak hep yerinde sayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir