AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı üstünde yürümek

Kahve falında halı üstünde yürümek

Kahve falında halı üstünde yürümek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Kahve falında halı üstünde yürümek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında halının üstünde yürümek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında halının üstünde oturmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, çok daha büyük adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı üstünde oturmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde halı görmek sahip olduğu nimetin artacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde uçmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı üstünde karınca görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, bazı sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında halının üstünde karınca görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir