Kahve falında denizin üstünde durmak

Kahve falında denizin üstünde durmak ticaretinin de bozulmayacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde durmak gördüyseniz:

  • Farklı olmak için çaba gösterebilirsiniz.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde durmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde durmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında duvar üstünde durmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında merdiven üstünde durmak kazancının günden güne çok artacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde durmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top