AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde ay görmek

Kahve falında denizin üstünde ay görmek

Kahve falında denizin üstünde ay görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde ay gördüyseniz:

  • Sağa sola direktifler veriyor imajı çizmemeye gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında denizin üstünde ay görmek bol hayır duası alınacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına tabir olunur.

Kahve falında ay üstünde oturmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, büyük zararlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve ay görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay ve deniz görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde yol görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde oturmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir