AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve ay görmek

Kahve falında deniz ve ay görmek

Kahve falında deniz ve ay görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve ay gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Kahve falında deniz ve ay görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde ay görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında ay ve deniz görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay dünya görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayçekirdeği satın almak gülen yüzünün de solacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında ay görüp dua etmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işaret eder.

Kahve falında yanan aygaz görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir