AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay ve deniz görmek

Kahve falında ay ve deniz görmek

Kahve falında ay ve deniz görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kazancın arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ay ve deniz gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında ay ve deniz görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında deniz ve ay görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde ay görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ay seyretmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalet eder.

Kahve falında aygaz görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında ayişiği görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet eder.

Kahve falında ay ve bulut görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde ay görmek böylece yüzünün güleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir