AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, tatsızlıkların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstünde ağaç gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında ağacın üstünde oturmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde ev görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak evine huzur ve bereketin geleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç üstünde ev görmek gelirinden yana memnun olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir