AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstünde ev görmek

Kahve falında ağacın üstünde ev görmek

Kahve falında ağacın üstünde ev görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacın üstünde ev gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Kahve falında ağacın üstünde ev görmek darda kalacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde ev görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağacın üstünde yılan görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına inanılır.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç üstünde uçmak uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde olmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir