AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar gördüyseniz:

  • Şaka derken başınıza iş açacaksınız.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kuşlar görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç üzerinde kuşlar görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta muhabbet kuşu görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, maddi açıdan rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç üstünde olmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde ev görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir